Wij zijn jouw partner in duurzaamheid

HADEC is gespecialiseerd in duurzame energie. We leveren complete PV systemen, laadpalen en oplossingen voor energieopslag. Alles direct uit voorraad. Maar HADEC is meer. We zijn een kenniscentrum en hebben alle deskundigheid in huis om de installateur van A tot Z te begeleiden bij zijn project, groot of klein. Met HADEC Duurzame Energie als partner krijgt jouw klant de beste oplossing.

Groot assortiment aan producten

Onze grootste kracht is het enorme assortiment aan producten. Wij zijn partner van Oosterberg, daardoor kunnen wij voor iedere duurzame toepassing het complete pakket aan apparatuur, installatiemateriaal, omvormers en benodigd constructiemateriaal leveren. Dit assortiment ligt niet alleen bij ons in Rogat, maar ook bij de 20 vestigingen van Oosterberg. Onze focus ligt op de PV systemen maar we leveren ook systemen voor wind, waterenergie en energieopslag. Voor alles geldt: één leverancier voor het complete project.

Heb je geen ervaring met (het plaatsen van) zonnepanelen? Dan leiden we jou graag op tot gecertificeerd installateur met onze Hadec Academy.

Jouw ondersteuning van A tot Z

Wij ondersteunen jou van a tot z in (turnkey) projecten. Denk aan technisch advies, productondersteuning, subsidiebegeleiding en after-sales. Maar ook hebben we een eerstelijns storingsdienst die altijd bereikbaar is. HADEC laat jou niet zitten met een probleem. Zo nodig komen wij naar je toe. Daarnaast verzorgen wij trainingen over duurzame toepassingen.


Meer weten? Neem contact met ons op.


Aan het laden
Aan het laden