Image title

Zonnepanelen

HADEC biedt een brede portfolio aan mono-/polykristallijne en dunne film zonnepanelen. We hebben voor elk project en elke toepassing het juiste zonnepaneel voor u.

Monokristallijne zonnepanelen:
Image titleDe zonnecellen in een monokristallijn zonnepaneel bestaan uit één kristal. Het oppervlak van monokristallijne zonnecellen heeft geordende elektroden en is egaal zwart. Monokristallijne zonnepanelen hebben enkele procenten meer opbrengst dan polykristallijne, de Wp-vermogens per paneel liggen dus gemiddeld ook hoger dan bij polykristallijne panelen. Nederland is voor de residentiele markt bij uitstek een monokristallijne markt, vooral vanwege het esthetische aspect, de zwarte panelen vallen hier gewoon meer in de smaak dan de blauwe poly-panelen. Panelen zijn verkrijgbaar als glas-folie en glas-glas.

Bestellen

Polykristallijne zonnepanelen:
Image titleIn een polykristallijn zonnepaneel bevinden zich zonnecellen die bestaan uit meerdere grove kristallen. Een polykristallijne zonnecel vertoont een soort gebroken schervenpatroon. Momenteel is polykristallijn gemiddeld het meest kosten-efficiënte type paneel in de markt en wordt vooral bij grotere projecten gekozen. Panelen zijn verkrijgbaar als glas-folie en glas-glas.

Bestellen

Dunne film zonnepanelen:
Image titleDunne film (thin film) is een techniek die geen gebruik maakt van kristallen maar van verschillende elementen die samen een tot dunne folie verwerkt worden. Er zijn verschillende typen dunne film panelen, o.a. CIGS, CIS en amorph. Dunne film heeft nog een aantal specifieke kenmerken zoals goede prestaties bij diffuus licht, weinig last van schaduw en een hoge temperatuurscoëfficiënt. Panelen zijn verkrijgbaar als glas-glas (esthetisch zeer hoogwaardig) en gelamineerd (flexibel). Flexibele dunne film panelen zijn aanmerkelijk lichter dan kristallijn, 2-3 kg/m2, daar waar kristallijn al gauw 18 kg/m2 weegt.

 Dunne film is bij uitstek geschikt voor flexibele, lichtgewicht toepassingen op daken met gewichtsrestricties/windlast of verwerkt in dakpannen, maar wordt ook steeds vaker toegepast in bijvoorbeeld kleding, outdoormateriaal en de automobielindustrie. De Talesun productrange biedt mono- en polykristallijne zonnepanelen voor alle toepassingen, van kleinere home systems tot multi-megawatt projecten onder zeer veeleisende omstandigheden. Met overal dezelfde hoge kwaliteitsgaranties én herverzekerbaarheid van onze panelen. Alle Talesun panelen zijn gegarandeerd PID vrij.

Meer lezen of bestellen
DMEGC Solar Energy is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

Meer lezen of bestellen
Sonnenstromfabrik is de modernste fabrikant van zonnepanelen in Europa. De vestiging waar we onze panelen produceren, is al 25 jaar toonaangevend op het gebied van kwaliteit. Kernprestatie-indicatoren van de afgelopen 25 jaar onderstrepen dit duidelijk:
  • bedrijfsefficiëntie van de fabriek: > 90%
  • tijdige oplevering: 99,5%
  • claimpercentage: 0,02%

Meer lezen of bestellen
Hanergy is producent van CIGS dunne film zonnepanelen. Met haar merken Solibro (Duitsland), MiaSole (USA) en Global Solar (USA) biedt Hanergy in Nederland een unieke, brede portfolio aan dunne film solar oplossingen, variërend van ethethisch zeer hoogwaardig glas-glas tot flexibel tot transparant, en is daarmee ook zeer geschikt voor alle BIPV-toepassingen.


Meer lezen of bestellen
Honeywell

 Honeywell Solar biedt u een zonnepaneel met een superieure duurzaamheid en uitstekende prestaties, inclusief 20 jaar productgarantie. Toepasbaar voor alle doeleinden: thuis, commercieel en grote energie systemen en geschikt voor alle omgevingen.  


Meer lezen of bestellen


Gebaseerd op MiaSolé hoge efficiency CIGS dunne film technologie is de Hantile solar dakpan de ultieme toepassing voor dunne film op daken. Eindelijk kan met dunne film zonnecel technologie de gehele oppervlakte van een gebogen dakpan efficiënt gebruikt worden voor het opwekken van duurzame energie.

Meer lezen
Aan het laden
Aan het laden