VACATURE - PV ENGINEER

vrijdag 6 september 2019
PV ENGINEER
Jij weet wat de wensen zijn van onze klant! Kom werken als PV engineer bij dé partner in Duurzame Energie. Geen dag hetzelfde!

Jouw speelveld als PV engineer
Voor ons salesteam werk je de basisengineering uit, die nodig is om de klant te voorzien van een correcte offerte. Denk hierbij aan een globaal ontwerp van de dakindeling, plaats van omvormers, kabeltrajecten en een berekening van hoeveel zonnestroom het systeem gaat opwekken. Ook ondersteun je bij het opstellen van onze aanbieding

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:
Om de kwaliteit en het correcte ontwerp van PV systemen te waarborgen controleer je de offertes van verkopers en kan je snel aanpassingen doorvoeren wanneer de buitendienst hierom vraagt.

Wij gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
- Het creëren van creatieve technische oplossingen om verwachte rendementen te behalen zie jij als een uitdaging;
- Daarnaast ben je een sparringpartner voor technische vraagstukken
- Ook draag je actief bij om onze PV-ontwerpen naar een nog hoger niveau te tillen.

Verder vragen we:
Een afgeronde technische MBO opleiding;
- Kennis van elektrotechniek is een pre
- Een professionele gesprekspartner met inlevingsvermogen, je kan je verplaatsen in de klant en jouw collega’s;
- Een proactieve instelling waarbij jij een grote rol speelt in onze doelstellingen;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we je als PV engineer
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. 

HADEC is een dochteronderneming van Oosterberg en in 2013 opgericht, speciaal voor de markt van duurzame energie. Deze groeimarkt vraagt zeer specifieke kennis. Van zowel de installateur, maar ook van ons als toeleverancier. De technische mensen van HADEC hebben die deskundigheid in huis en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Wij ondersteunen de installateur van “A tot Z” in (turnkey) projecten, technisch advies, product ondersteuning, subsidiebegeleiding en after-sales, maar ook een eerstelijns storingsdienst.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Remon Hansté, telefoonnummer (06) 31 78 16 92 of Jeanine van Berkum, telefoonnummer (06) 57 16 48 96.
Aan het laden
Aan het laden