VACATURE - COMMERCIËLE BINNENDIENST MEDEWERKER

dinsdag 16 juli 2019

commercieel medewerker binnendienst
HADEC - Rogat

HADEC is een dochteronderneming van Oosterberg en in 2013 opgericht, speciaal voor de markt van duurzame energie. Deze groeimarkt vraagt zeer specifieke kennis. Van zowel de installateur, maar ook van ons als toeleverancier. De technische mensen van HADEC hebben die deskundigheid in huis en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Wij ondersteunen de installateur van “A tot Z” in (turnkey) projecten, technisch advies, product ondersteuning, subsidiebegeleiding en after-sales, maar ook een eerstelijns storingsdienst. Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar:

COMMERCIËLE BINNENDIENST MEDEWERKER


Als commerciële binnendienst medewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor de telefonische verkoop, de orderverwerking en advisering aan onze klanten op het gebied van zonnepanelen en duurzame energie. Van binnenuit begeleid je projecten en voorzie je onze klanten van informatie betreffende de voorraad, het assortiment en de prijs. Je behandelt offertes, configureert systemen, doet de after-sales en ondersteunt je collega’s in de buitendienst. Je beschikt over de volgende competenties:

KLANTGERICHT

Onderzoeken waar de wensen en behoeften van de klant liggen. Je inzetten om de klant tevreden te stellen. Grenzen aangeven in datgene wat mogelijk is. Klanten kunnen binden.

FLEXIBEL

Het vermogen je gedrag aan te passen als de situatie verandert. Nieuwe procedures snel toepassen in je werkzaamheden.

DRIVE

De wil hebben om iets voor elkaar te krijgen. De lat voor jezelf hoog willen leggen. Niet tevreden zijn met een gemiddelde prestatie. Kansen zien en pakken. Liever uit jezelf beginnen dan afwachten.

SAMENWERKEN

Meewerken aan een gezamenlijk resultaat. Informatie delen die voor anderen belangrijk kan zijn. Hulp durven vragen. Inspringen voor anderen als ze hulp nodig hebben, al is dat niet je vakgebied.

Verder vragen wij van jou minimaal MBO denk- en werkniveau met een technische achtergrond of affiniteit en aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Technische kennis van duurzame energie systemen is een grote pre. Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en/of een nieuwe werkomgeving, solliciteer dan naar bovengenoemde functie!

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een no-nonsense organisatie waarin wij op een informele en collegiale manier met elkaar omgaan. Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met Remon Hansté, telefoonnummer (06) 31 78 16 92 of Florine Loman, telefoonnummer (0575) 58 40 57.

Soort dienstverband: Voltijd
Aan het laden
Aan het laden