VACATURE - COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

maandag 6 januari 2020

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Klantgerichtheid, dat is jouw passie; jij weet wat de wensen zijn van onze klant! Kom werken als Commercieel medewerker binnendienst bij dé partner in Duurzame Energie. Geen dag hetzelfde!

Ben jij in staat om onze klanten en prospects goed te adviseren en zo omzet te genereren? Klantgerichtheid, dat is jouw passie; jij weet wat de wensen zijn van onze klant! Kom werken als Commercieel medewerker binnendienst bij dé partner in Duurzame Energie. Geen dag hetzelfde!

Jouw uitdaging als Commercieel medewerker binnendienst
Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de positie van Commercieel medewerker binnendienst. Je wordt medeverantwoordelijk voor verkoopactiviteiten van onze commerciële binnendienst in de duurzame energie wereld. Ons kenniscentrum zit in Rogat. Een klein plaatsje in de buurt van Zwolle. Als medewerkers verkoop binnendienst bouw jij het klantenbestand binnen jouw productgroep steeds verder uit. Verder werk je nauw samen met je collega’s. Je besteedt een belangrijk deel van jouw tijd aan het telefonisch adviseren van klanten en prospects en het benaderen van bestaande klanten met als doel de omzet te vergroten. Je bewaakt de doorloop- en verwerkingstijd van de dagelijks binnenkomende orders.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren verder:
- In samenspraak met het team opstellen van verkoopdoelstellingen en verkoopplannen;
- Voorbereiden van verkoopprojecten;
- Nabellen en opvolgen van marketing acties en leads.

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?
Je zorgt voor een juiste begeleiding, planning en sturing van het orderproces; de klant krijgt zijn producten precies op de afgesproken tijd. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van sales en inkoop zodat er afspraken worden gemaakt die werken voor onze klanten, leveranciers en jouw collega’s. Je bent oplossingsgericht, klachten vertaal jij naar advies en klantgerichte oplossingen, elke klant beëindigt het telefoongesprek met een glimlach. Net zoals jij zelf altijd doet!

Verder vragen we:
- Een afgeronde MBO opleiding;
- Een professionele gesprekspartner met inlevingsvermogen, je kan je verplaatsen in de klant en jouw collega’s;
- Passie voor sales en een winnaarsmentaliteit;
- Een proactieve instelling waarbij jij een grote rol speelt in onze doelstellingen;
- Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden we je als Commercieel medewerker binnendienst
Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring. Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. 


HADEC is een dochteronderneming van Oosterberg en in 2013 opgericht, speciaal voor de markt van duurzame energie. Deze groeimarkt vraagt zeer specifieke kennis. Van zowel de installateur, maar ook van ons als toeleverancier. De technische mensen van HADEC hebben die deskundigheid in huis en volgen de laatste ontwikkelingen op de voet. Wij ondersteunen de installateur van “A tot Z” in (turnkey) projecten, technisch advies, product ondersteuning, subsidiebegeleiding en after-sales, maar ook een eerstelijns storingsdienst. Vanwege uitbreiding zijn wij op zoek naar:Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Remon Hansté, telefoonnummer (06) 31 78 16 92 of Jeanine van Berkum, telefoonnummer (06) 57 16 48 96.

Aan het laden
Aan het laden