U:MOVE laadpunt met 7,5m blauwe kabel 32A type 2

Art nr. 6004105
    
De enkele U:MOVE is een universeel laadpunt dat geschikt is voor zowel 1 fase als 3 fase aansluitingen en voor max 32A (3,7-22kW; softwarematig instelbaar). Het laadpunt is verbonden met een online beheeromgeving en is geschikt om laadtransacties te verrekenen. De klant kan in de beheeromgeving
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De enkele U:MOVE is een universeel laadpunt dat geschikt is voor zowel 1 fase als 3 fase aansluitingen en voor max 32A (3,7-22kW; softwarematig instelbaar). Het laadpunt is verbonden met een online beheeromgeving en is geschikt om laadtransacties te verrekenen. De klant kan in de beheeromgeving inloggen om overzichten te raadplegen en het laadpunt te beheren. Bij dit laadpunt moet de klant een abonnement afsluiten.
Optioneel:
Dynamic smart charging: hiermee kan de klant optimaal laden zonder de netaansluiting te verzwaren. Door het uitlezen van de slimme meter (of een separate kWh meter) wordt het vermogen in de installatie gemeten en wordt de laadsnelheid van het laadpunt zo nodig bijgestuurd. Aan deze vorm van slim laden zitten geen extra maandelijkse kosten verbonden.

Het U:MOVE laadpunt wordt geleverd met 7,5m Mennekes laadkabel 3 fasen 32A.


Laadvermogen instelbaar tot 22kW
Hoofdaansluiting 1-fase of 3-fase
Ampére16A of 32A
Voltage230-400V

Kleur laadpunt Grijs/wit
Kleur kabel blauw
Lengte kabel 7,5 meter
VerrekeningOptioneel
AutorisatieInstelbare kveuze tussen:  
- Plug and Charge
- RFID pas
- Blue Current App
Aansluiting laadpunt Mennekes type 2
Afmetingen4 30mm x 210mm x 180mm
Gewicht los laadpunt 5 kg

Specificaties
Produktgroepcode 9010
Merk Blue Current
    Aan het laden
    Aan het laden