Image titleinzicht in je stroomverbruik


Image title
Met Smappee  snel en eenvoudig besparen op onnodig stroomverbruik van je huishoudelijke apparatuur. Smappee monitort niet alleen de opbrengst van je zonnepanelen maar ook alle individuele stroomgebruikers in je huishouden of bedrijf.

Je ziet – gewoon op je smartphone - welke apparatuur echte stroomvreters zijn maar ook welke apparaten onnodig aanstaan. Zo kun je moeiteloos tot 30% per jaar op je stroomrekening besparen en heb je je smappee wel héél snel terugverdiend!
Image title
Voor bedrijven is er de Smappee Pro, de hoogstpresterende energiemonitor voor bedrijven.
Met de Pro heb je al je vestigingen in één slim energienetwerk, perfect voor submetering van specifieke toestellen en processen.

Met de Smappee Pro kun je zelfopgewekte energie optimaal gebruiken, door op piekopwekmomenten specifieke apparatuur in te schakelen om die energie te gebruiken . Ook hier een heldere en eenvoudige app voor de gebruiker gecombineerd met een uitgebreid dashboard voor de energiemanager. De Smappee Pro is makkelijk te installeren, je hebt geen geen downtime. Bespaar snel aanzienlijk op je energiefactuur.

Live inzicht in je energie-opwekking en verbruik, waar je je ook bevind.
Image titleEn met de Comfort Plug zet je je apparatuur ook nog eens op afstand aan en uit!
Smappee herkent alle individuele apparatuur in huis of bedrijf, en geeft dus ook per apparaat de status en inzicht in het verbruik.
Besparen wordt daarna een koud kunstje. Welke adapters en stand-by uitzetten, welke apparatuur vervangen door een zuiniger variant; smappee vertelt je alles.
Aan het laden
Aan het laden