Soladin 1500 WEB, 1MPPT+DC+WiFi

Art nr. 2007005
    
Geschikt voor residentieel gebruik met 4 tot 8 zonnepanelen. Deze compacte omvormers zijn ideaal voor kleine huishoudens, waar het energieverbruik direct gecompenseerd wordt met de opgewekte stroom. Dankzij slim en functioneel design is installatie binnen drie minuten te realiseren. Door de HF
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Geschikt voor residentieel gebruik met 4 tot 8 zonnepanelen. Deze compacte omvormers zijn ideaal voor kleine huishoudens, waar het energieverbruik direct gecompenseerd wordt met de opgewekte stroom. Dankzij slim en functioneel design is installatie binnen drie minuten te realiseren. Door de HF transformatortechniek is deze Soladin WEB geschikt voor elk type zonnepaneel.

Kleine omvormer met grootse prestaties

Met de compacte Soladin 1500 WEB komt zonne-energie binnen ieders bereik. Deze omvormers bieden professionele prestaties voor kleine PV-systemen. Dankzij ingebouwde WiFi en Mastervolt IntelliWeb kan de werking van de PV installatie op een eenvoudige en begrijpelijke manier gevolgd worden – thuis, bij vrienden of op vakantie.

Mastervolt IntelliConcept: slimme innovatie voor 5 tot 10 % extra opbrengst

De Soladin WEB solaromvormers halen onder alle omstandigheden het maximale uit uw zonnepanelen. Dat betekent niet alleen uitstekende prestaties bij volle zonneschijn, maar juist ook maximale opbrengst op een bewolkte dag. Acht ingebouwde IntelliConcept innovaties garanderen een maximale opbrengst onder alle omstandigheden.

Mastervolt IntelliShade: effectief schaduw management

Om de nadelen van schaduw te beperken kan de standaard IntelliShade regeling een zeer effectieve oplossing zijn, zonder de nadelen van optimizers en micro inverters. Door IntelliShade worden ook deels beschaduwde zonnepanelen zeer rendabel gebruikt. Zonnepanelen worden met deze oplossing niet meer negatief beïnvloed door de beschaduwde cellen in andere panelen, zodat de opbrengst van een deels beschaduwde PV installatie alsnog acceptabel is.

Mastervolt IntelliWeb: Internet monitoring via WiFi

De Soladin WEB kan gebruik maken van iedere bestaande WiFi internet­verbinding. Na inloggen op uw eigen IntelliWeb pagina worden technische gevevens, energie­opbrengst en financiële effecten op begrijpelijke wijze gepresenteerd op laptop, smartphone of tablet. In één oogopslag wordt duidelijk of het systeem naar behoren functioneert. Altijd up-to-date, want de gegevens worden real-time bijgewerkt. Met IntelliWeb automatische monitoring heeft u maximale zekerheid!

Snelle installatie, breed inzetbaar

De geruisloos functionerende Soladin WEB omvormers zijn bij uitstek geschikt voor toepassing binnenshuis. De Soladin 2200 en 3000 WEB modellen zijn ook buitenshuis toepasbaar dankzij de degelijke IP65 behuizing. Soladin WEB omvormers zijn geschikt voor elk type zonnepaneel, zowel in nieuwe als bestaande systemen. Tevens is de Soladin WEB geschikt voor de meeste Europese landen.

Vertrouwde kwaliteit

De Soladin WEB is een kwaliteitsproduct van Mastervolt. De serie is ontworpen in Nederland en wordt geproduceerd onder strikte kwaliteits- en milieueisen zoals ISO9001 en ISO14001. Door het ‘Zero Defects’ beleid wordt uitval tot het minimum beperkt. De Soladin WEB omvormers worden standaard geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie.
Specificaties
Produktgroepcode 6110
Merk Mastervolt
Vermogen 1500W
Fase 1-fase
Model Soladin
    Aan het laden
    Aan het laden