OFFERTE

Uw eigen offerte, maar dan makkelijker en sneller!

Veel bedrijven zijn nog veel kostbare tijd kwijt met het maken van de perfecte offerte voor potentiële klanten. Niet zelden komen wij situaties tegen dat er soms wel 6 verschillende programma's nodig zijn om een offerte te maken. Dit is erg omslachtig, geeft een grote kans op fouten en zorgt ervoor dat er veel tijd nodig is om nieuwe medewerkers in te werken.

Het maken van offertes kan nog veel geautomatiseerder dan u denkt! Met de HADEC PV Configurator worden de offertes gebaseerd op een gemaakt legplan. Alle benodigde calculaties worden automatisch berekend en toegevoegd. U hoeft enkel een paar producten toe te voegen en de offerte is klaar!


Verschillende templates en prijslijsten

Wij zorgen er in een paar dagen voor dat uw eigen offerte in de software geprogrammeerd wordt. U hoeft dus niets aan uw lay-out en teksten te veranderen. Alles is mogelijk. Uiteraard kunnen wij ook advies geven om uw offerte uit te breiden en/of te verbeteren.

Maakt u ook offertes voor bijvoorbeeld de zakelijke markt, buitenlandse bedrijven, voor andere installatiebedrijven of bijvoorbeeld over producten als zonneboilers of laadpalen? Er kunnen verschillende templates en prijslijsten in de software gezet worden, dus is geen enkel probleem!

Image title


Online ondertekenen

Versnel en vergemakkelijk het verkoopsproces ook voor uw klant door de offertes online te laten ondertekenen. Kies gemakkelijk welke offerte je wilt versturen, met welke begeleidende tekst in de e-mail en stuur 'm naar de klant. U kunt volgen of de klant de e-mail heeft gelezen, de offerte heeft geopend en/of heeft ondertekend. Uw klant kan gemakkelijk online de offerte tekenen, waarna hij automatisch weer naar u gestuurd wordt.Aan het laden
Aan het laden