Nieuws


Elektrische voertuigen winnen steeds meer terrein en daarmee groeit ook de vraag naar laadpalen

17 juli 2023

Elektrische voertuigen winnen steeds meer terrein. De groei van elektrische voertuigen brengt ook een grotere behoefte aan laadpalen met zich mee. MENNEKES is een bekende naam als leverancier van laadpalen en kan hierin een passende oplossing bieden. Verkrijgbaar via onze webshop. 

Lees meer

Nieuwe ronde SDE++ vanaf september

12 juni 2023

De komende SDE++ ronde start in 2023 in september. Tijd om de voorbereidingen voor de aanvraag op te starten dus.

Lees meer

Samenwerking AIKO en HADEC voor gezamenlijke groei in Nederlandse markt

2 juni 2023

Fraai nieuws; AIKO's N-Type ABC single-glass black 450 Wp modules zijn aangekomen in Rotterdam, de eerste levering als resultaat van HADEC’s partnership met absolute premium merk AIKO. De handtekeningen zijn deze week gezet op de SNEC PV POWER EXPO 2023 in Shanghai, China.

Lees meer

Wij zijn klaar voor de grootste zonne-energie vakbeurs

3 februari 2023

Op 14, 15 en 16 maart staat de vakbeurs Solar Solutions International 2023 in het teken van de nieuwste trends, innovaties en ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen. En daarmee de perfecte plek voor HADEC duurzame energie om kennis en innovatieve producten te delen. 

Lees meer

Succesvolle webinar FoxESS

22 februari 2022

Op 17 februari kon je als installateur bij HADEC een webinar bijwonen die jouw meer inzicht gaf in FoxeSS. Alles over de verschillende opslagmogelijkheden, hoe de omvormer met de accu communiceert en hoe het hele proces verloopt.

Lees meer

Deelname Hadec Solar Solutions

21februari 2022

Op 12, 13 en 14 april staan wij op de Solar Solutions Beurs; de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest Europa. Solar Solutions International draait om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen.

Lees meer

HADEC BV nieuwe distributeur van Viridian Solar

14 oktober 2021

HADEC is een samenwerking aangegaan met het Britse bedrijf Viridian Solar en daarmee komt het indak pv-systeem Clearline Fusion via HADEC beschikbaar voor de Nederlandse markt. 

Lees meer

Deelname Hadec Solar Solutions

4 augustus 2021

Op 28, 29 en 30 september staan wij op de Solar Solutions Beurs; de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest Europa. Solar Solutions International draait om meer dan 500 innovaties en 100 praktische seminars over de nieuwste ontwikkelingen rondom energieopslag, slimme producten, en een steeds breder aanbod aan zonnepanelen. 

Lees meer

Save the date - Huawei Solarbus

26 juli 2021

Zet de datum vast in je agenda! De Huawei Solarbus is on tour en stopt 26 augustus bij ons in Rogat!

Lees meer

Nog maar één ronde SDE++; subsidiekraan in najaar 2021 open

25 maart 2021

Met de Stimulering Duurzame Energieproductie en Klimaattransitie (SDE++) stimuleert de overheid duurzame energieproductie en CO2-reductie. Voor een periode van 15 jaar ontvang je een vergoeding per opgewekte kWh. 

Lees meer

Webinar 4 maart - ADVANCED INSTALLATIETRAINING

26 februari 2021

Heb je de Basic installatietraining al gedaan of heb je veel ervaring met de montagesystemen van Esdec? Schrijf je dan in voor de webinar: advanced installatietraining.

Lees meer

Webinar 4 febuari - NEN1010

28 januari 2021

Samen met Oosterberg en NEN gaan wij op donderdag 4 februari een live-kennissessie verzorgen over de nieuwe NEN 1010, de belangrijkste norm voor veilige installaties laagspanning. 

Lees meer

Webinar 27 januari - ESDEC Calculator

19 januari 2021

Leer snel, betrouwbaar en veilig zonnepanelen installeren met ESDEC montagesystemen. Schrijf je nu in voor dit webinar wat plaatsvindt op woensdag 27 januari van 15.00 tot 16.00 uur.

Lees meer

Copyright © Hadec Duurzame Energie | Algemene voorwaarden | Privacybeleid en cookies