Honeywell. Een wereldmerk.

Honeywell mag met 1.250 fabrieken en kantoren, in 70 landen en meer dan 127.000 werknemers wel een wereldmerk genoemd worden. Actief en succesvol in vele sectoren, waaronder ook Solar. 

Honeywell Solar biedt u een zonnepaneel met een superieure duurzaamheid en uitstekende prestaties, inclusief 20 jaar productgarantie. Toepasbaar voor alle doeleinden: thuis, commercieel en grote energie systemen en geschikt voor alle omgevingen. Toonaangevende technologie, een stringente monitoring van het productieproces en materialen zorgen voor de duurzaamheid van het Honeywell zonnepaneel. Ultieme zekerheid en transparantie

Honeywell introduceerde een primeur in de industrie: een online kwaliteitscontrole van de zonnepanelen die bij u thuis zijn geïnstalleerd; een geweldige tool om helpen u direct inzicht te krijgen in hun kwaliteit, prestaties en stroomopwekking.


Hoe werkt dit? Elke Honeywell Solar Module heeft zijn eigen unieke 16-cijferige Serienummer. Dit nummer geeft toegang tot alle belangrijke details over elk individueel zonnepaneel. De online kwaliteitscontrole in combinatie met de 20 jaar productgarantie van Honeywell en 25 jaar stroomvoorziening en outputgarantie geeft alle gewenste zekerheid en garantie. 


Geschikt voor alle omstandigheden

✔Zoutsproei-resistentie voor maritieme toepassingen

✔Ammoniakbestendigheid voor toepassingen in de landbouw

✔Hoge sneeuw- en windbelastingen

✔Lichtgewicht voor eenvoudige installatie

 

Hoogwaardige zonnepanelen

✔Naadloze monitoring van productieproces (ISO)

✔Duurzame materialen en constructie

✔TUV-kwaliteit gecontroleerd

 

Hoog rendement

✔Positieve vermogenstolerantie

✔Uitstekende reactie bij weinig licht

✔PID-weerstand en 5 busbar-ontwerp voor betere prestaties

 

Uitstekende garantievoorwaarden

✔12-20 jaar productgarantie

✔25 jaar uitgangsvermogen

✔Online kwaliteitscontrole

Efficiëntie en kwaliteit die aan uw behoeften voldoet

 Met Honeywell Solar Modules profiteert u van een unieke combinatie van kwaliteit, prestaties en garantie. Onze zonnepanelen zijn geschikt voor de meeste doeleinden: van residentiële, commerciële tot grote energiecentrales en geschikt voor de meeste soorten omgevingen.Onze zonnepanelen

Aan het laden
Aan het laden