Hidden laadpunt 7,5m zwarte kabel 32A type 2**

Art nr. 6004100
    
Het Hidden laadpunt is een verborgen laadoplossing waarbij de kabel direct uit de muur komt. Hiervoor hoeft er geen eBox aan de muur bevestigd worden. De intelligentie van het laadpunt kan weggewerkt worden in de meterkast. De Hidden is een universeel laadpunt dat geschikt is voor zowel 1 fase als 3
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Het Hidden laadpunt is een verborgen laadoplossing waarbij de kabel direct uit de muur komt. Hiervoor hoeft er geen eBox aan de muur bevestigd worden. De intelligentie van het laadpunt kan weggewerkt worden in de meterkast. De Hidden is een universeel laadpunt dat geschikt is voor zowel 1 fase als 3 fase aansluitingen en voor max 32A (3,7-22kW; softwarematig instelbaar). Het laadpunt is verbonden met een online beheeromgeving en is geschikt om laadtransacties te verrekenen. De klant kan in de beheeromgeving inloggen om overzichten te raadplegen en het laadpunt te beheren. Bij dit laadpunt moet de klant een abonnement afsluiten.
Optioneel:
-Ophangbeugel voor het ophangen van de laadkabel
-Dynamic smart charging: hiermee kan de klant optimaal laden zonder de netaansluiting te verzwaren. Door het uitlezen van de slimme meter (of een separate kWh meter) wordt het vermogen in de installatie gemeten en wordt de laadsnelheid van het laadpunt zo nodig bijgestuurd. Aan deze vorm van slim laden zitten geen extra maandelijkse kosten verbonden.  

Het Hidden laadpunt wordt geleverd met 7,5m laadkabel 3 fasen 32A.

Specificaties
Laadvermogen Instelbaar tot 22kW
Hoofdaansluiting 1-fase of 3-fase
Ampére 16A of 32A
Voltage 230-400V
Kleur kabel Zwart
Lengte kabel 7,5 meter
Verrekening Optioneel (door het koppelen van de laadpas in de app)
Autorisatie Instelbare keuze:
-Plug and Charge
-Blue Current App
Aansluiting laadpunt Mennekes type 2
Afmetingen 340mm x 150mm x 100mm
Gewicht los laadpunt4 kg

Specificaties
Produktgroepcode 9070
Merk Blue Current
    Aan het laden
    Aan het laden