HADEC OFFICIËLE DISTRIBUTEUR VOOR SONNENSTROMFABRIK IN NEDERLAND

dinsdag 26 september 2017
Op elektrotechnische vakbeurs Elektro 2017 is de handtekening gezet onder een distributieovereenkomst tussen de Duitse PV module fabrikant Sonnenstromfabrik en HADEC, duurzame technische groothandel, behorend tot de Oosterberg-groep.

HADEC wordt daarmee de distributeur van de hoogwaardige poly- en monokristalijne zonnepanelen met een uitzonderlijk lange levensduur van Sonnenstromfabrik voor de Nederlandse markt.

Sonnenstromfabrik heeft al 25 jaar ervaring in het fabriceren van zonnepanelen. In de fabriek in Wismar, Duitsland, werden voorheen de zonnepanelen geproduceerd voor de Centrolsolar Groep. In 2014 is de fabriek overgenomen door de Pari Group en heeft sindsdien als Sonnenstromfabrik een solide reputatie opgebouwd in de Duitse en Franse markt.

Voor Remon Hansté van HADEC is de uitbreiding van zijn portfolio, met o.a. een exclusieve, hoogwaardige glas-folie full black module, zeer interessant; “We kunnen hiermee een segment in de markt bedienen dat op zoek is naar Duitse hoogkwalitatieve panelen met uitstekende product- en opbrengstgaranties. En het feit dat de fabriek en kantoren van Sonnenstromfabrik vlak over de grens zitten en te bezoeken zijn, geeft die klanten extra vertrouwen en zekerheid”.

CEO Bernhard Weilharter van Sonnenstromfabrik ziet deze handtekening een grote stap voor de groeiplannen die het bedrijf heeft; “we zijn er van overtuigd dat HADEC dé aangewezen partij is om de voordelen van zonnepanelen met een levensduur van 40 jaar en langer aan de markt over te brengen en klanten te laten profiteren van langdurige gratis energie”.

De zonnepanelen zijn vanaf heden te bestellen bij HADEC, www.hadec.nl/sonnenstromfabrik
Aan het laden
Aan het laden