Legplan zonnepanelen: voor ieder dak een plan


Een complete zonnepaneleninstallatie bestaat uit een hoop losse onderdelen. Het kost daardoor veel tijd om de juiste onderdelen bij elkaar te zoeken en te bestellen. Om het samenstellen van een PV-panelen installatie gemakkelijker en efficiënter te maken, hebben wij voor jou de PV-panelen configurator.
Via de Hadec Configurator, de online bestelomgeving, is het nu mogelijk om stap voor stap een compleet legplan voor zonnepanelen samen te stellen. Alle onderdelen die nodig zijn voor het samenstellen van een PV-panelen installatie zijn gemakkelijk te vinden in deze online tool en te combineren tot een installatie die het beste bij de wensen van jouw klant past. Naast het samenstellen van de materiaallijst kun je ook meteen de offerte in je eigen opmaak aanmaken en versturen.

Legplan zonnepanelen schuin dak

Je hebt een schuin dak dat geheel gevuld wordt met PV? Hier is de hellingshoek en de oriëntatie dus al bepaald. Het gaat er alleen om in welke layout de zonnepanelen op het dak komen te liggen. De PV configurator help je hierbij! Toch niet zeker wat de dakhellingshoek is? Geen probleem, ook dat rekent de PV configurator voor je uit. Zo heb je snel een legplan voor zonnepanelen op een schuin dak.


Legplan zonnepanelen plat dak

Voor platte daken bepaal jij de hellingshoek. En ook de oriëntatie ten opzichte van het zuiden bepaal jij. Hulp nodig bij het bepalen van de hellingshoek? Wij hebben een functie ontwikkeld waarmee de hellingshoek van een dak berekend wordt op basis van Google Maps en Streetview. Hiermee bereken je in een paar stappen de hellingshoek.

Meer weten over de PV-configurator? Lees hier alles over de HADEC PV CONFIGURATOR of neem contact met ons op.  
Aan het laden
Aan het laden