Image title

FRONIUS


Of het nu gaat om de sector Lastechniek, de sector Solarelektronica of de sector Acculaadtechniek, ons doel is volstrekt helder: innovatief koploper zijn. Met circa 3.700 medewerkers over de hele wereld verschuiven wij de grenzen van het haalbare. Onze meer dan 800 verleende octrooien zijn daarvan het bewijs. Waar anderen zich stapsgewijs ontwikkelen, maken wij grote sprongen. En dat is altijd zo geweest. Op verantwoorde wijze omgaan met de beschikbare resources – dat vormt de basis voor ons handelen als onderneming.

FRONIUS PRIMO

De Fronius Primo met vermogensklassen van 3,0 tot 8,2 kW is de perfecte aanvulling op de nieuwe SnapINvertergeneratie. Het eenfasige, trafoloze apparaat is de ideale inverter voor woningen. Met het innovatieve SuperFlex-design wordt een maximale flexibiliteit qua installatieontwerp bereikt, terwijl het SnapINverter-montagesysteem installatie en onderhoud zo eenvoudig mogelijk maakt. Het standaard geïntegreerde communicatiepakket met WLAN, energiebeheer, talrijke interfaces en nog veel meer maken van de Fronius Primo een communicatie-inverter voor de bewoners/eigenaren.

FRONIUS GALVO

De Fronius Galvo met vermogensklassen van 1,5 tot 3,1 kW is uitermate geschikt voor installaties in woonhuizen, in het bijzonder voor installaties met veel eigen verbruik. Het geïntegreerde Energy Management Relay stelt de gebruiker in staat het aandeel eigen verbruik te maximaliseren. En er zijn nog meer slimme functies die de Fronius Galvo tot een van de meest toekomstbestendige inverters van zijn klasse maken. Zo kan er via WLAN heel eenvoudig verbinding met internet worden gemaakt, beschikt het apparaat over een geïntegreerde datalogger en voegt u moeiteloos extrafunctionaliteit toe dankzij het toegepaste insteekkaartprincipe.

Bestellen in de webshopAan het laden
Aan het laden