Image titleEnphase


Krachtige technologie in de kern van het Enphase-systeem.
De zonnepanelen liggen wel bovenop, maar de omvormer doet al het echte werk. Het kiezen van een omvormertechnologie is de belangrijkste beslissing die u moet nemen bij de overstap naar zonne-energie. Enphase-micro-omvormers bieden de meest geavanceerde omvormertechnologie beschikbaar. Dit betekent hogere productie, betere betrouwbaarheid en ongeëvenaarde intelligentie.

Het is aangetoond dat Enphase-micro-omvormers meer energie produceren dan andere technologieën. Micro-omvormers functioneren onafhankelijk van elkaar, dus elk paneel levert topprestaties. Eén paneel dat in de schaduw ligt of vuil is, heeft geen invloed op de rest van het systeem. Dankzij burst-technologie kunnen micro-omvormers meer produceren in de ochtend- en avondschemering en tijdens omstandigheden met weinig licht, zodat de zonne-energiedag wordt verlengd.

De Envoy vormt de hersenen van het systeem. Hier worden gegevens van de micro-omvormers verzameld en doorgegeven aan de Enlighten-software. De communicatie loopt ook in de andere richting, zodat uw installateur een probleem op afstand precies kan lokaliseren en updates kan doorgeven aan de micro-omvormers.

MyEnlighten is uw venster op de energie in huis. Het zet de gegevens van de Envoy om in een gebruiksvriendelijke interface waarmee u de productie van uw systeem kunt volgen en het energieverbruik in huis kunt bekijken.

Enphase trainingsvideo's

Aan het laden
Aan het laden