VO4 Powerstar Mini 80, max. 3x80A

Art nr. 3003004
    
Powerstar BIZ systemen zijn geschikt voor kleinzakelijke aansluitingen. (Tot 3x80 Ampère)  Powerstar BIZ systemen besparen gegarandeerd 10% op het elektriciteitsverbruik en zijn uitermate geschikt wanneer uw aansluiting een hoog, maar redelijk constant spanningsprofiel heeft. Powerstar BIZ systemen
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Powerstar BIZ systemen zijn geschikt voor kleinzakelijke aansluitingen. (Tot 3x80 Ampère) 

Powerstar BIZ systemen besparen gegarandeerd 10% op het elektriciteitsverbruik en zijn uitermate geschikt wanneer uw aansluiting een hoog, maar redelijk constant spanningsprofiel heeft.

Powerstar BIZ systemen behalen grote besparingen bij horecabedrijven, op boerenbedrijven en in kantooromgevingen. De systemen verhogen het rendement van andere duurzame installaties, zoals warmtepompen en PV-panelen.

Powerstar is een "fixed ratio" spanningsoptimalisatiesysteem. Dat betekent dat er een vast percentage van de inkomende netspanning teruggestuurd wordt. Het systeem wordt geleverd met een 5-tal stappen waarmee de spanning verlaagd kan worden. Deze zijn relatief gemakkelijk aan te passen wanneer de netbeheerder de spanning besluit te verlagen of verhogen. Tevens is het mogelijk om een afschakeling in te bouwen voor wanneer er een spanningsdip plaatsvindt.

Een Powerstar systeem is uitermate geschikt als methode om energie te besparen wanneer u:
  • Een stabiel spanningsprofiel heeft
  • Een relatief hoge netspanning heeft
  • Een laagspanningsaansluiting heeft
  • Niet in het bezit bent van een eigen transformator

Wat is "fixed ratio" spanningsoptimalisatie?

Fixed Ratio spanningsoptimalisatie is een methode waarbij een vast deel van de binnenkomende netspanning als echte stroom wordt teruggestuurd naar het net. Hierbij wordt de spanning aangepast naar een optimaal niveau voor uw apparatuur. Deze systemen zijn zeer geschikt wanneer u een stabiel spanningsprofiel hebt. Heeft u een instabiel spanningsniveau, dan is misschien Powerstar MAX of Powerstar HV MAX een passender oplossing.Specificaties
Produktgroepcode 8510
Merk Powerstar
    Aan het laden
    Aan het laden