Dubbele U:MOVE op paal met grondanker

Art nr. 6004001
    
De dubbele U:MOVE is een universeel laadpunt dat geschikt is voor zowel 1 fase als 3 fase aansluitingen en voor max 32A per lader (3,7-22kW; softwarematig instelbaar). De laadpunten zijn verbonden met een online beheeromgeving en zijn geschikt om laadtransacties te verrekenen. De klant kan in de
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De dubbele U:MOVE is een universeel laadpunt dat geschikt is voor zowel 1 fase als 3 fase aansluitingen en voor max 32A per lader (3,7-22kW; softwarematig instelbaar). De laadpunten zijn verbonden met een online beheeromgeving en zijn geschikt om laadtransacties te verrekenen. De klant kan in de beheeromgeving inloggen om overzichten te raadplegen en de laadpunten te beheren. Bij dit laadpunt moet de klant een abonnement afsluiten.

Optioneel:
Dynamic smart charging: hiermee kan de klant optimaal laden zonder de netaansluiting te verzwaren. Door het uitlezen van de slimme meter (of een separate kWh meter) wordt het vermogen in de installatie gemeten en wordt de laadsnelheid van het laadpunt zo nodig bijgestuurd. Aan deze vorm van slim laden zitten geen extra maandelijkse kosten verbonden.  

Dit product betreft een complete set en bestaat uit de volgende componenten:
2 U:MOVE 22 laadpunt (Grijs/wit)
1 RVS paal Duo
1 Grondanker
1 Patchkabel


Laadvermogen Instelbaar tot 2x22kW
Hoofdaansluiting 1-fase of 3-fase
Ampére 16A of 32A
Voltage 230-400V

Kleur laadpunt Grijs/wit
Verrekening Optioneel
Autorisatie Instelbare keuze:  
- Plug and Charge
- RFID pas
- Blue Current App
Aansluiting laadpunt Mennekes type 2Specificaties
Produktgroepcode 9020
Merk Blue Current
    Aan het laden
    Aan het laden