DMEGC Solar Energy

is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnecellen en -panelen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs en gebruikers steeds meer op waarde geschat.

Bij DMEGC Solar Energy wordt continu gewerktaan optimalisatie van de fabricageprocessen en de ontwikkeling van nieuwe producten. De materialen en onderdelen in onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.Onze panelen worden geproduceerd in een ISO9001/ ISO14001 gecertificeerde omgeving volgens internationale IEC 61215 en IEC 61370 standaarden, gebruikmakend van TQC & SPC kwaliteitsinspecties. Elk paneel dat onze fabriek verlaat heeft een uitgebreide reeks tests op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid ondergaan, resulterend in een optimaal werkend en duurzaam product. Bij DMEGC Solar Energy wordt veel energie gestoken in innovatie. Zo starten we vanaf 2018 de productie van panelen waarvoor zonnecellen in tweeën zijn gesneden in twee parallelle groepen zijn geschakeld.

Image title

DMEGC's polykristallijne en monokristallijne cellen met 3, 4 en 5 busbars


DMEGC Magnetics

DMEGC Solar Energy is opgericht in 2009, als nieuw onderdeel van het al decennia bestaande DMEGC Magnetics Co. Ltd.. Ruim negentien duizend employees produceren magneten die wereldwijd gebruikt worden door fabrikanten van huishoudelijke apparaten, de automotive industrie en producenten van ICT hardware. Als u in het bezit bent van een product van Philips, Bosch, Samsung, LG, Sony, HP, Siemens, Renault of General Motors, dan is de kans groot dat daar een magneet van DMEGC in verwerkt is.


De Hengdian Group

DMEGC Magnetics is onderdeel van het nog omvangrijker Hengdian concern, één van de grootste private ondernemingen in China. Naast de fabricage van magneten en zonne-energie producten heeft de groep o.a. activiteiten in de chemie, elektronica, farmacie, toerisme en entertainment.

Bestellen in de webshop


Aan het laden
Aan het laden