Zonnepanelen van DMEGC
DMEGC Solar Energy is een relatief jong onderdeel van DMEGC Magnetics en is in korte tijd met de fabricage van zonnepanelen en cellen een begrip geworden in de wereld van de zonne-energie. Door voortdurende innovatie en een consistente focus op kwaliteit en duurzaamheid worden de producten van DMEGC Solar door installateurs steeds meer op waarde geschat.

Kwaliteit van DMEGC zonnepanelen
De kwaliteit van de DMEGC zonnepanelen komt vooral tot uiting in de nette afwerking en het gebruik van degelijke materialen voor de panelen. DMEGC kiest heel bewust niet voor de productie van de goedkoopste zonnepanelen. In plaats daarvan wil ze degelijke panelen produceren, die zorgen voor een hoge energieopbrengst.

De DMEGC zonnepanelen kwaliteit voldoet daarmee bovendien aan de kwaliteitseisen die wij aan onze panelen stellen.

DMEGC panelen in ons assortiment
Wij hebben onder andere de DMEGC 320Wp mono full black SMART in ons assortiment. Een zeer gewild zonnepaneel onder installateurs. Deze module heeft een geïntegreerde optimizer van SolarEdge. Om dit paneel te kunnen gebruiken is er een omvormer van SolarEdge nodig. Meer informatie over dit paneel vind je hier:DMEGC 320Wp mono full black SMART

Ben je geïnteresseerd in dit artikel of in een van de andere DMEGC panelen? Neem dan contact met ons op. Aan het laden
Aan het laden