CRM systeem

Volledige flexibiliteit in de workflow.

Ons CRM systeem kan compleet worden ingericht naar uw eigen smaak en wensen. U zit bij ons niet vast aan een bepaalde workflow, alles is op maat in te richten. Pas bijvoorbeeld de mappen en statussen aan naar uw eigen inzicht. Verwijder wat u niet nodig heeft en voeg toe wat u mist. Zo sluit uw account helemaal aan op uw werkproces. Volg gemakkelijk in welke fase van het verkoops- of serviceproces een klant zit.


Daarnaast krijgen de gebruikers allemaal een eigen account. Hierin zien ze eventueel alleen de functionaliteiten en informatie die zij nodig hebben of mogen zien. Zo kunnen er ook accounts aangemaakt worden voor bijvoorbeeld verkopers of monteurs zonder dat ze bijvoorbeeld de gemaakte offertes of inkoopsprijzen zien.


Kies de agenda van uw voorkeur.

Alle statusupdates die u invoert kunnen aan een agenda toegevoegd worden. Dit kan uw eigen agenda zijn, maar ook die van een collega of bijvoorbeeld het monteursteam. Maakt u al gebruik van Google Calendar, dan kunt u deze koppelen aan de HADEC PV Configurator agenda. Gebruikt u liever een Outlook agenda? Dat is geen enkel probleem, wij hebben ook een integratie met Outlook ontwikkeld.

Aan het laden
Aan het laden