Ubbink Ubiflex aansluiting 400mm zwart RL6

Art nr. 5004016
    
UBIFLEX, DE SLIMME EN VOORDELIGE LOODVERVANGER! Ubiflex van Ubbink is dé loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag vereist is. Het kan bladlood in alle gevallen vervangen en gaat de levensduur van een gebouw mee. Voor dakpannen en gegolfde dakbedekkingen
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

UBIFLEX, DE SLIMME EN VOORDELIGE LOODVERVANGER!


Ubiflex van Ubbink is dé loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag vereist is. Het kan bladlood in alle gevallen vervangen en gaat de levensduur van een gebouw mee. Voor dakpannen en gegolfde dakbedekkingen gebruikt u Ubiflex Ribbel, voor extreme temperaturen is er Ubiflex Extreme -30°C tot +180°C. Voor de overige toepassingen gebruikt u Ubiflex Standaard.
 

SNELLE VERWERKING

Ubiflex verwerkt u zonder problemen op lange lengtes, met name omdat het zo licht is. Het voordeel hiervan is dat het aantal verbindingen tot een minimum wordt beperkt. U neemt gemakkelijk hele rollen mee naar uw werkplek, afhankelijk van uw voorkeur tot maximaal 12 meter. Een rol weegt maximaal 22 kg. Ubiflex laat zich makkelijk en snel verwerken!
Bij extreme windbelastingen zekert u Ubiflex extra met de Ubiflex High Tack lijmkit of de Ubiflex Panklem. Ubiflex geeft stevigheid en een strak uiterlijk, waarbij het matte oppervlak een mooi geheel vormt met het dakvlak. Er ontstaan geen strepen op de pannen of langs de gevel.
 

DUURZAAM EN VEILIG

Ubiflex waterdichte lagen zijn in alle opzichten betrouwbaar en in alle fasen onschadelijk voor mens en milieu. U loopt dus geen gezondheidsrisico. De bitumen varianten van Ubiflex zijn opgenomen in de Nationale Milieudatabase categorie 1.
 

GOED VOOR DE PORTEMONNEE

Met de huidige loodprijs is Ubiflex ook financieel gezien een winnaar! Daarnaast heeft u geen last van schommelende prijzen in uw calculaties.
 

BEWEZEN BOUWGEMAK

Wij vroegen verwerkers van Ubiflex naar hun toepassingservaring: de snelle verwerkbaarheid, stevigheid, rekbaarheid en het geringe gewicht worden hoog gewaardeerd. De meerderheid geeft aan Ubiflex niet alleen vaker te gaan gebruiken, maar het product ook aan te bevelen bij anderen. De lengte en optimale afwerking krijgen een positieve beoordeling. Ook het feit dat Ubiflex minder diefstalgevoelig is dan lood wordt genoemd als een belangrijk voordeel, net als de schone verwerking.


UITVOERING UBIFLEX STANDAARD

Ubiflex Standaard is een gemodificeerde bitumen met een aluminium strekgaas als inlage. De toplaag is voorzien van PE korrels in de kleuren zwart, grijs en natuurrood. Verkrijgbaar in rollengtes van 6 en 12 meter. De breedte varieert van 100 mm tot 1.000 mm.
Specificaties
Produktgroepcode 7030
Merk Ubbink
Soort product Ubiflex
    Aan het laden
    Aan het laden