Montage systemen

HADEC adviseert, ontwerpt, levert onderdelen en complete montagesystemen voor zonnepanelen. Bevestigingsmateriaal voor zowel voor platte als hellende daken, maar ook voor vrije veld -pstellingen. Uiterst betrouwbare systemen, waarbij veiligheid, stabiliteit en eenvoudige montage voorop staan.

Bestellen in webshop

Clickfit EVO

Esdec ontwikkelde ClickFit Evo speciaal voor de professionele solarinstallateur. Door het unieke ontwerp is het mogelijk om dit montagesysteem twee keer zo snel te plaatsen. ClickFit Evo is een universeel montagesysteem waarmee de klus eenvoudig, snel en betrouwbaar uitgevoerd kan worden.

Klik hier voor de Clickfit EVO calculator

ClickFit voor pannendak

Het montagesysteem bestaat uit gepatenteerde dakhaken, montagerails en de benodigde montagematerialen om de zonnepanelen op de rails te monteren. Het ClickFit-systeem is voor alle pannendaken geschikt, ongeacht het type dakpan. Een handige montagehulp zorgt voor een snelle en veilige montage.


FlatFix voor platte en licht hellende daken

Dit systeem systeem is zodanig aërodynamisch ontworpen dat het bestand is tegen windsnelheden tot 13BF met een minimaal aan ballast gewicht. FlatFix is geschikt voor de montage van vrijwel alle types zonnepanelen.

Flamco

De Flamco Groep is onderdeel van Aalberts Industries N.V. en richt zich op de ontwikkeling, productie en verkoop van kwaliteitscomponenten voor HVAC toepassingen. In meer dan 70 landen bieden wij succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie.

GSE

Groupe Solution Energie designs and manufactures an integration system for framed photovoltaic panels that is simple, lightweight, watertight and inexpensive.

Integration and watertightness come from installing the steel trough with a fixing system on high point. GSE Integration allows Photovoltaic modules to be fitted to any roof cover (Roman, interlocking or flat tiles, slate or steel troughs) on new and renovated buildings.


Solar Construct

Solar Construct Nederland is de Nederlandse producent van het gelijknamige gepatenteerd PV-montagesysteem. Ontstaan uit uitgebreide praktijkervaring en de “keep it simple”-filosofie.

Solar Construct Nederland biedt dé oplossing om op een snelle, effectieve en veilige manier een zonnepanelen systeem op een schuin dak te bevestigen. Wij bieden een oplossing voor zowel het horizontaal als verticaal plaatsen van het montageprofiel op een schuin dak. Tevens past het montagesysteem op elk schuin dak mits de ondergrond voldoende sterk is.

Het Solar Construct Nederland montagesysteem is ontwikkeld voor een pannen-, bitumen-, staal- en golfplatendaken. De verstelbare dakhaak is geschikt voor elke normaal toegepaste combinatie panlat-dakpandikte. Het gepatenteerde rotatiegedeelte zorgt ervoor dat in een handomdraai het montageprofiel wordt bevestigd aan de dakhaak.
Aan het laden
Aan het laden