HADEC = UW PARTNER IN DUURZAME ENERGIE

HADEC is gespecialiseerd in duurzame energie. We leveren complete zonnestroom (PV) systemen, laadpalen en oplossingen voor energieopslag, direct uit voorraad. Maar HADEC is meer. We zijn een kenniscentrum en hebben alle deskundigheid in huis om de installateur van A tot Z te begeleiden bij zijn project, groot of klein. Met HADEC Duurzame Energie als partner krijgt uw klant de beste oplossing.


Meer weten? neem contact met ons op

HADEC = COMPLEET ASSORTIMENT

Image title

Grote kracht van HADEC is ons enorme assortiment aan producten. Door onze connectie met Oosterberg kunnen wij voor iedere duurzame toepassing het complete pakket aan apparatuur, installatiemateriaal, omvormers en benodigd constructiemateriaal leveren. Onze focus ligt op de PV-systemen. Simpelweg omdat de markt daar om vraagt. Ook leveren wij systemen voor wind, waterenergie en voor energieopslag. Voor alles geldt: één leverancier voor het complete project.

Installateurs die geen ervaring hebben met zonnepanelen worden door HADEC, in samenwerking met de leveranciers, op de HADEC ACADEMY opgeleid tot gecertificeerde installateurs van zonnepanelen. Binnen afzienbare tijd wordt dit werk onderdeel van de NEN1010. Ook daar bent u met de HADEC ACADEMY op voorbereid.


HADEC = KENNISCENTRUM

HADEC is in 2013 opgericht, speciaal voor de markt van duurzame energie. Want deze groeimarkt vraagt zeer specifieke kennis. Van u als installateur, maar ook van ons als toeleverancier. De technische mensen van HADEC Duurzame Energie hebben die deskundigheid in huis en volgen nieuwste ontwikkelingen op de voet. Zij staan daarmee altijd voor u klaar.


HADEC = ONDERSTEUNING VAN A TOT Z

Wij ondersteunen de installateur van a tot z in (turnkey) projecten. Denk aan technisch advies, productondersteuning, subsidiebegeleiding en after-sales. Maar ook hebben we een eerstelijns storingsdienst die altijd bereikbaar is. HADEC laat u niet zitten met een probleem. Zo nodig komen wij naar u toe. Daarnaast verzorgt HADEC trainingen over duurzame toepassingen. Dit doen wij vaak samen met fabrikanten.


HADEC = PARTNER VAN OOSTERBERG

Onze directe relatie met Koninklijke Oosterberg Groep heeft meerdere voordelen. Want ons compleet assortiment producten voor duurzame toepassingen is niet alleen bij ons in Rogat verkrijgbaar, maar ook bij alle 20 vestigingen van Oosterberg, vaak direct op voorraad. Wij leveren het af op uw werkplek en blijven daarna vanaf de zijlijn bij het project betrokken, zodat uw klant optimaal bediend wordt. Voor u als installateur een zorg minder.

Image title
Aan het laden
Aan het laden