ABB TRIO-5.8-TL-OUTD-S

Art nr. 2000522
    
De alles-in-één driefasige omvormers voor residentiële toepassingen TRIO-5.8, 7.5 en 8.5 kW kenmerken zichdoor hun prestaties, hun gebruiksgemak en hun eenvoudige installatie, controle en bediening. Met hun maximumrendement van 98% en hun brede bereik van ingangsspanningen zorgen deze nieuwe
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
De alles-in-één driefasige omvormers voor residentiële toepassingen TRIO-5.8, 7.5 en 8.5 kW kenmerken zichdoor hun prestaties, hun gebruiksgemak en hun eenvoudige installatie, controle en bediening. Met hun maximumrendement van 98% en hun brede bereik van ingangsspanningen zorgen deze nieuwe residentiële TRIO-omvormers voor flexibiliteit bij de installatie en een optimale energieproductie. 

Industriële technologie voor residentieel gebruik

Deze nieuwe aanwinsten voor de TRIO-familie zijn klein, licht en intelligent. De topologie van de grotere, industriele TRIO-omvormers werd herzien om de TRIO-5.8/7.5/8.5 modellen een hoog omzettingsrendement te geven over een breed bereik van ingangsspanningen. Met de optionele geintegreerde dataloggers en smart-grid functies, firmware-updates op afstand en elegant eenvoudige glijdende voorpanelen zijn deze alles-in-een toestellen gemakkelijk te installeren en te onderhouden. Zij bieden industriele technologie voor residentieel gebruik. 

Omvormers boordevol geavanceerde kenmerken

De dubbele maximum power point tracker (MPPT) verenigt maximale flexibiliteit bij de installatie met een optimale energieproductie (modellen TRIO-7.5/8.5). De omvormers van de nieuwe generatie integreren functies voor vermogensregeling, controle en input van omgevingssensoren zonder dat externe componenten moeten worden gebruikt. Een compacte ethernet-uitbreidingskaart geeft toegang tot datalogging om de belangrijkste parameters van de installatie te controleren. Ze zorgt er bovendien voor dat geavanceerde O&M-bewerkingen zowel lokaal (met de geintegreerde webserver) als op afstand (met de portaalsite AV Plant Portfolio Manager), met een LAN-verbinding, kunnen worden uitgevoerd.

De behuizing met natuurlijk koelingsmechanisme heeft beschermingsklasse IP65 voor buitengebruik. Dit zorgt voor maximale betrouwbaarheid en een gemakkelijke installatie, met een glijdend voorpaneel dat toegang geeft tot de zone voor aansluitingen en configuratie zonder dat het volledig verwijderd hoeft te worden.

Kenmerken

− Echte driefasige brugtopologie voor DC/AC uitgangsomvormer
− Transformatorloze topologie
− Twee afzonderlijke MPPT-kanalen voor de TRIO-7.5/8.5 zorgen voor een optimale energieproductie in installaties met twee strings in verschillende richtingen (TRIO-5.8 heeft slechts één MPPT-kanaal)
− Vlakke rendementscurven resulteren in een hoog rendement bij alle uitgangsspanningen. Op die manier verkrijgt men betrouwbare en stabiele
prestaties over het volledig bereik van ingangsspanningen en uitgangsvermogens.
− Breed bereik van ingangsspanningen
− Upgrade van de omvormer op afstand
− Reactieve vermogensregeling

Download datasheet

Specificaties
Produktgroepcode 6110
Merk ABB
Vermogen 5800W
Fase 3-fase
Model Trio-5.8-TL-Outd-S
    Aan het laden
    Aan het laden